GRAAFINEN SUUNNITTELU

HYVIN SUUNNITELTUA.
KAIKKIIN PAIKKOIHIN.

GRAAFISEN SUUNNITTELUN PALVELUT

Olipa kyseessä tuotepakkaukset, kuvastot, esitteet, käyntikortit, tarrat, ikkunateippaukset, opastekyltit tai muut painotuotteet, suunnittelemme ne huolella ja edukseen erottuvasti sekä aina valmiiksi painotuotteeksi asti ilman välikäsiä. Hinnoittelumme on selkeää ja läpinäkyvää. Tiedät mistä maksat ja minkä verran.

MITÄ KAIKKEA

SUUNNITTELEMME?

Moni mainonnan ja markkinoinnin tarve lähtee palveluista tai tuotteista, joita tarjotaan ja myydään asiakkaille. Tätä varten on hyvä luoda esimerkiksi esitteet, kuvastot tai katalogit jotka on helposti asiakkaalle ojennettavia / toimitettavia, mutta jotka herättävät ensisijaisesti kiinnostusta ja aktivoivat asiakasta tarttumaan tarjoukseen tai vahvistamaan ostopäätöksen.

Olipa kyseessä messut, yrityksen toimitilat tai huomiota herättävä ulkomainonta, on asiakkaan katse saatava naulattua jo kaukaa. Tässä oivia konsteja ovat esimerkiksi banderollit, pylväsmainonta, ledvalomainokset, roll-upit tai autoteippaukset. Nämä ovat omiaan tukemaan myös yrityksen ilmettä ja auttamaan asiakasta muistamaan yrityksesi jo yhdellä silmäyksellä.

Sosiaalinen media on yksi edullisimmista ellei jopa ilmainen markkinointikavana yrityksellesi tai palveluillesi. Jotta sen teho saadaan valjastettua niin se tarvitsee ennen kaikkea sisältöä. Ja alustasta riippuen tarpeet hieman vaihtelevat, mutta kuitenkin etupäässä kuva ja teksti ovat kingit somessa. Toteutamme niin yksittäisiä sosiaalisen median julkaisuja, kuin myös sosiaalisen median kokonaisuuksia ohjeistuksineen avaimet käteen periaatteella.
Tekstiilit, liikelahjat, kynät, tilausvihkot, käyttöohjeet, valomainokset, onhan näitä. Suunnittelu ja toteutukset eri paikkoihin ja tilanteisiin onnistuvat meiltä. Ota reippaasti yhteyttä ja kerro tarpeesi tai ajatuksesi niin laitetaan hommat eteenpäin.

PAINOPALVELUT

Yhteistyökumppaniemme ansiosta, hoidamme kaiken alusta loppuun. Eli sinun ei tarvitse huolehtia painotöistä, niiden etsinnästä, kilpailutuksesta, aineistoista ja deadlineista. Hoidamme ne puolestasi ja valmiit tuotteet toimitetaan sinulle heti niiden valmistuttua. Kilpailukykyiseen hintaan sekä erittäin korkealaatuisina.

TOTEUTUKSIA

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä.

Lähetä sähköpostia

Soita