KOTISIVUT YRITYKSELLE

EROTU EDUKSESI.
KAIKILLA LAITTEILLA.

VERKKOSIVUSTOT JA -KAUPAT

Tarvitsitpa yrityksellesi pienet tai suuret kotisivut / verkkokaupan, olet tullut oikeaan paikkaan. Erikoisalaamme ovat WordPress-verkkosivustot ja verkkokaupat. Toteutamme nykyaikaisia, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, jotka toimivat ja näyttävät hyvältä kaikilla päätelaitteilla, nyt ja tulevaisuudessa. Sivusto on silloin hyvin suunniteltu kun siitä on asiakkaalle todellista ja mitattavaa hyötyä. Selaamalla alaspäin löydät muutaman syyn miksi valita WordPress. Sivujen hinnoittelu riippuu sivuston laajuudesta sekä sivustolle liitettävistä toiminnoista. Jokainen sivusto tarjotaan aina omanaan ja meillä ei ole valmista hinnastoa erilaisista sivuista. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi tai ajatuksesi niin teemme tarjouksen.

MIKSI VALITA

WORDPRESS?

Koska WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, sen lisenssi on ilmainen. Sivuston toteutus on nopeaa ja kustannustehokasta. Jokainen sivusto räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi, jolloin et maksa myöskään turhasta.
On todella tärkeää, että verkkosivut löytyvät nopeasti esim. Googlella haettaessa. WordPress sivustot sisältävät runsaasti ominaisuuksia, jotka helpottavat sivuston löytymistä verkosta. Käyttämällä WordPressiä takaat hyvän hakukonenäkyvyyden verkkopalvelullesi.
WordPressillä toteutettu verkkosivusto toimii kaikissa päätelaitteissa ja latautuu erittäin nopeasti. Se on myös visuaalisesti houkutteleva, rakenteeltaan selkeä sekä helposti navigoitava. Erityisen tärkeää on mobiiliystävällisyys, sen on toimittava 100 %:sti. Tämän takaamme.
Yksi WordPress sivuston parhaita puolia on sen laajennettavuus. Lisäosia on tarjolla jos lukemattomia, niin ilmaisia kuin maksullisiakin. Lisäosien avulla voidaan toteuttaa monia toiminnallisuuksia sivustolle, esimerkiksi verkkokauppa tai monikielinen sivusto.

VIIMEISIMMÄT

TOTEUTUKSET

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä.

Lähetä sähköpostia

Soita