HYVINSUUNNITELTUA

PALVELUA JO
VUODESTA 2014.

MAINOSTOIMISTO HYVINSUUNNITELTU

on kouvolalainen mainostoimisto, jonka valtteina ovat monipuolinen osaaminen, asiakaslähtöinen palvelu sekä laaja kumppaniverkosto. Toteutamme markkinointia, jossa yhdistämme tehokkaasti sekä perinteistä, että uutta mediaa. Tarjontaamme kuuluvat graafinen suunnittelu, verkkosivustot ja verkkokaupat, sosiaalinen media sekä digi- ja printtimarkkinointi. Huolehdimme kaiken suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi asti, olipa kyse sitten käyntikorteista tai kokonaisista messuosastoista. Jo yli 10 vuoden ajan olemme toteuttaneet mitä erilaisempia toteutuksia mitä erilaisimpiin tarpeisiin.

LYHYESTI

MEISTÄ

Olemme markkinoinnin, mainonnan ja verkkosivustojen monipuolinen suunnittelija ja toteuttaja. Meiltä hoituu niin pienet kuin suuretkin tarpeet ja asiakkaat. Kysy, niin vastaamme.

Palvelemme Kouvolasta käsin asiakkaita ympäri Suomen. Ja tarvittaessa ympäri maailman. Vaikka olemmekin miä- ja siä-kielisiä, niin taittuu meiltä Kymenlaakson lisäksi muutama muukin kieli.

Yritys on perustettu vuonna 2014. Eli yritykselle on historiaa kertynyt jo yli 10 vuotta. 

Mainostoimiston toiminnasta vastaa Jani Saarenpää. Alalta kokemusta löytyy jo liki 25 vuoden ajalta ja varsinainen tutkinto on suoritettu Karelia Ammattikorkeakoulussa nimikkeellä graafinen suunnittelija. Se mihin Janin kädet tai pää ei riitä, hyödynnetään erittäin vahvaa kumppaniverkostoa. Näin toimimalla saamme aina toteutettua parhaan mahdollisen palvelun sekä nopeat toimitusajat. 

KUMPPANIT

Yhteistyökumppaniemme ansiosta, hoidamme kaiken alusta loppuun. Laaja ja ammattitaitoinen kumppaniverkosto takaa onnistuneet toteutukset, olipa kyse lähestulkoon mistä tahansa mainonnan tai markkinoinnin osa-alueesta. Kumppaneistamme löytyy graafisia suunnittelijoita, painotaloja, lehtiyhtiöitä, liikelahjojen valmistajia, ym.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön? Valitse sinulle sopivin tapa ottaa yhteyttä.

Lähetä sähköpostia

Soita